RS100-B VHF/AIS Transponder inkl ext GPS Ny

RS100-B VHF/AIS Transponder inkl ext GPS

Fast monterad DSC VHF-radio med inbyggd AIS-transponder så du inte bara ser utan också bli sedd. Extern GPS ingår i paket

Mer detaljer

000-15792-001
Ny produkt

22 159,00 SEK

3-5 dagar levtid

- +

 
Mer information

Viktiga funktioner

  • VHF-radio godkänd enligt klass D DSC
  • AIS-mottagare och sändare (AIS transponder inbyggd)
  • Inbyggd GPS-mottagare
  • Extern GPS antenn ingår
  • Anslut upp till fyra trådlösa och fyra trådbundna handenheter
  • Lägg till en valfri megafon eller upp till fyra externa högtalare
  • NMEA 0183®- och NMEA 2000®-anslutning
  • 60 sekunders återuppspelning av ljud

Produktinformation 

Navigera på ett säkert sätt med hjälp av VHF-marinradion Simrad RS100-B med integrerad AIS-sändare och -mottagare av klass B och GPS. Håll kontakten oavsett var du befinner dig med hjälp av upp till åtta handenheter (fyra trådanslutna och fyra trådlösa) och fyra externa högtalare. En extern GPS-500-enhet används för avancerade AIS-funktioner.

Fullständig synlighet tack vare integrerad AIS-sändare och -mottagare
RS100-B-systemet har en AIS-mottagare och -sändare av klass B vilket inte bara innebär att båtar i närheten med AIS-funktioner kan identifiera din båt utan du kan även identifiera deras. Den integrerade AIS-mottagaren är ett värdefullt hjälpmedel för att undvika kollisioner i trånga hamnar och farleder. Den används till att övervaka positionen för alla båtar i närheten med AIS-funktioner och till att tillhandahålla information i realtid – oavsett väderförhållanden, natt som dag. Du kan visa AIS-informationen på radiodisplayen eller som ett överlägg på ett sjökort eller en radarskärm på en kompatibel multifunktionsenhet.

Modulärt system som passar alla båtar
RS100-B är ett modulärt VHF-system som du kan bygga ut och anpassa så att det passar din båt och dina kommunikationsbehov på sjön. I standardpaketet ingår en trådansluten handenhet och en extern högtalare. Du kan utöka det till åtta handenheter (fyra trådanslutna och fyra trådlösa) och fyra externa högtalare - perfekt som interntelefon med trådlösa Simrad HS40-handenheter eller trådanslutna Simrad HS100-handenheter. Radiodisplayen och -kontrollerna visas på de trådlösa enheterna. Displayerna på enheterna är lätta att läsa oavsett belysningsförhållandena, även i starkt solljus. Du får tillgång till alla viktiga funktioner på handenheterna, som kanalsökning, favoriter, alfanumerisk knappsats, klart ljud, namngivning av handenheter och 60 sekunders återuppspelning av ljud.

I förpackning:

HS 100 Handenhet

NRS-2 VHF transponder med AIS

Trådlös antenn 

SP100 Högtalare

GPS 500 GPS antenn

Tillbehör

4 andra produkter i samma kategori: