RS20S VHF

Kommunicera klart och tydligt med den här tillförlitliga klass D DSC-godkända marina VHF-radion. Den mångsidiga RS20 är perfekt för en mängd olika båtar, från små RIB-båtar till större fritidsbåtar. Den har dessutom utformats för att passa till den diskreta stilen hos Simrads moderna skärmar och tillbehör med glasbrygga.

Fast monterad DSC VHF-radio på 25 W med låg profil, inbyggd GPS och NMEA 2000®-anslutning.

Mer detaljer

000-14491-001
Ny produkt

3 890,00 SEK

3-5 dagar levtid

- +

 
Mer information

Viktiga funktioner

 • LCD-display med tydlig visning och inverterat nattläge
 • Intuitiv kontrollratt och knappsats
 • Handmikrofon med fyra knappar
 • Godkänd enligt klass D DSC
 • Inbyggd GPS-mottagare
 • NMEA 2000®-kompatibel
 • Särskild knapp för kanal 16
 • Trekanalig övervakningsfunktion
 • Alla internationella kanaler
 • Flera söklägen
 • Enkel montering på fäste eller med låg profil

Skärm med tydlig visning

Se klart och tydligt i skarpt dagsljus på en svart-på-vitt-skärm med hög kontrast. Även nattvisningen har optimerats med hjälp av ett inverterat vitt-på-svart-läge så att ljusstrålningen minskas och ditt mörkerseende förblir intakt.

Intuitiva kontroller

En kontrollratt för kanaler gör det enkelt att snabbt välja kanal samtidigt som stora och brett utplacerade knappar ger dig snabb tillgång till alla de viktigaste funktionerna. Den särskilda knappen för kanal 16 ger dig tillgång direkt till nödkanalen och finns både på radions frontpanel och på handmikrofonen med fyra knappar.

Godkänd enligt klass D DSC

En inbyggd nödknapp möjliggör automatiska DSC-nödanrop. Med hjälp av DSC-funktionerna kan du dessutom anropa andra DSC-utrustade fartyg direkt via en multifunktionsskärm från Simrad. Detta innefattar exempelvis direktanrop till AIS-mål (en kompatibel skärm och AIS-mottagare behövs). En inbyggd GPS-mottagare innebär att din position kan skickas även om övrig elektronik i din båt är strömlös.

Trekanalig övervakningsfunktion

Sök mellan den aktuella kanalen, nödkanal 16 och en annan anpassningsbar prioriterad kanal (inte för modeller för USA). På USA-modeller kan du söka mellan den aktuella kanalen och nödkanalerna 16 och 9.

Alla internationella kanaler

RS20 är utformad för internationell användning och stödjer alla internationella kanaler, däribland även USA och Kanada.

Mitt kanalläge

Välj dina favoritkanaler för snabb och enkel tillgång. Ett långt tryck på kanalratten går in i Mitt kanalläge där du kan växla mellan dina utvalda favoriter med hjälp av kontrollratten.

Flera söklägen

Sök bland alla tillgängliga kanaler eller välj bara dina utvalda favoriter. I alla söklägen kan du välja att ge prioritet till nödkanaler för att minimera risken att missa nödrop eller brådskande säkerhetsmeddelanden.

Enkel montering på konsol eller med låg profil

En balansring ingår och ger möjlighet till montering på bordsskiva, högt upp eller på skiljevägg. Montering med låg profil stöds också och görs med hjälp av en enkel montering från framsidan som passar till den diskreta stilen hos Simrads skärmar och tillbehör med glasbrygga.

Tillbehör

3 andra produkter i samma kategori: