Raymarine AR200 Augmented Reality

Raymarine AR200 IP Camera Stabilization module för Augmented Reality.
AR200 Video Stabilization sensor är kompatibel med Raymarine CAM210 och CAM220 IP kameror, samt Axiom multifunktions displayer.

AR200 har inbyggd GPS-mottagare och rategyro sensor vilket gör att den går att använda som "GPS-kompass", men inte till Evolution autopiloterna som fortfarande kräver EV-1.
Den är alltså ett bra alternativ för de som inte har autopilot, men vill ha radaroverlay, visa AIS mål i radarn eller bara vill ha en heading vektor.

Mer detaljer

E70537
Ny produkt

7 090,00 SEK

Webblager 3-5 dagar

- +

 
Mer information

Med ClearCruise AR kan Axiom-användare fatta smartare beslut genom att fysiska navigationsobjekt överlagras direkt på Axioms HD-videodisplay. 

ClearCruise AR-videobilder stöds av Raymarine CAM210 och CAM220 HD-marinkameror och ger en Augmented Reality-vy från alla kamerapositioner på båten. Videostabiliseringsmodulen AR200 har en GPS/GNSS-sensor med hög precision och samma AHRS-teknik (Attitude Heading Reference Sensor) som används i Raymarines prisbelönta Evolution-autopiloter. ClearCruise AR visar korrekt navigationsmarkörer i närheten, AIS-trafik (Automatic Identification System), föremål och waypoints synkroniserat med visuella bilder för direkt igenkänning samt för att förenkla komplex navigation och högtrafikerade situationer.

ClearCruise AR för multifunktionsdisplayerna Raymarine Axiom, Axiom Pro och Axiom XL för navigation är kompatibelt med LightHouse 3.7. 

Tillbehör

6 andra produkter i samma kategori: