Om CTV Service

CTV Service har sedan början av 80-talet arbetat med Marinelektronik i alla dess former.Daniel Henriksson - VD CTV Service -  Besiktningsman GMDSS

Från den enklaste tankmätare till stora radar-, plotter- och autopilotsystem m.m.
Förutom att sälja och installera marinelektronik, så reparerar vi även de flesta fabrikat och utför auktoriserad GMDSS-besiktning.

Vi har mycket god kunskap om de systemen vi säljer och kan ge bra support, samt aftersales-service på produkterna.

Du hittar oss på Pampas Marina, Karlbergs Strand 4 i Solna, där vi har vårt huvudkontor, butik och serviceanläggning.

Lever för marinelektronik

Vi är alla intresserade och brinner för det vi gör. Våra kunder är fritids- och yrkessjöfart, en kombination som tillsammans med lång tid i branschen gett oss en unik kunskap och bredd inom vårt område. Vi är auktoriserade installatörer och serviceagenter för de flesta märkena på marknaden och vårt motto är att alltid leverera kvalitet och god service.

Historik

CTV Service startade 1973, då med namnet Stockholms Radiobyrå. Affärsiden var att reparera radioapparater. Snart kom färg-TV inmarscherande i de svenska hemmen och Stockholms Radiobyrå bytte namn till CTV Service (Color Television Service). Märkena som reparerades var nästintill uteslutande Blaupunkt. CTV Service blev en av tre garantiverkstäder för Blaupunkt i Sverige.

1982 hade CTV Service parallellt med serviceverkstaden startat en verksamhet med chartertrafik i Stockholms skärgård. Här började också den nya eran med marinelektronik. Man såg en klar fördel med konceptet verkstad - marinelektronik - praktisk erfarenhet. Det var lätt att råda kunderna till rätt köp och man kunde också hjälpa till med service och underhåll på produkterna. Detta koncept står sig än idag!

CTV Service har idag delat sig i tre fristående företag CTV Service AB (Marinelektronik), CTV Rederi (Bogserbåtstjänster) och CTV Marin AB (Fartygsoperatör). Alla tre företagen ägs i samma familj och samarbetar tätt.

Välkommen till ett proffsigt gäng!

Mera: