RS40-B VHF/AIS TRANSPONDER

Fast monterad DSC VHF-radio med inbyggd AIS-transponder så du inte bara ser utan också bli sedd.

Mer detaljer

000-14473-001SP
Ny produkt

11 890 SEK

I lager

- +

 
Mer information

Viktiga funktioner

  • VHF-radio godkänd enligt klass D DSC
  • AIS-mottagare och sändare (AIS transponder inbyggd)
  • Inbyggd GPS-mottagare
  • Löstagbar handmikrofon kan anslutas på fram- eller baksidan
  • Anslut upp till två trådlösa handenheter
  • Lägg till en valfri megafon eller extern högtalare
  • NMEA 0183®- och NMEA 2000®-anslutning

Se och ses med integrerad AIS

RS-40B har en AIS-sändare av klass-B typ, som inte bara tar emot AIS-mål utan också överför din båts position till närliggande AIS-utrustade fartyg. Detta hjälper andra sjömän att upptäcka din båt i alla förhållanden, dag eller natt. En inbyggd AIS-mottagare övervakar positionen för andra AIS-utrustade fartyg och hjälper dig att proaktivt undvika kollisioner i trånga hamnar och vattenvägar. AIS- information kan visas på radions inbyggda skärm, eller överläggas på kartan eller radarbilden genom en kompatibel multifunktionsdisplay.

Löstagbar handmikrofon

RS40:s löstagbara handmikrofon kan anslutas till radions fram- eller baksida, och med tillvalda förlängningskablar kan radio och mikrofon monteras separat. Detta ger en enkel och kostnadseffektiv lösning för alla monteringsplatser, utan kabeltrassel. Till exempel kan RS40 monteras i taket, utan hängande kablar, medan mikrofonen är ansluten till ett grenuttag på panelen nedanför.

Utbyggbar med trådlösa handenheter

Lägg till en valfri trådlös handenhet för att ta med dig radion överallt ombord. Handenheten HS40 utformades som ett intuitivt bärbart komplement till RS40. Varje handenhet duplicerar radions display och reglage, vilket möjliggör fjärråtkomst till alla viktiga funktioner. Upp till två trådlösa handenheter kan anslutas till en enda basstation. Med flera handenheter anslutna fungerar RS40 som ett praktiskt interkomsystem ombord.

I förpackning:

Simrad RS-40-B  

Tillbehör

9 andra produkter i samma kategori: