Simrad GO12 XSE + Bredbandsradar 4G + TotalScan

Simrad GO12 XSE-plotternavigeringsdisplay är ett perfekt sätt att utöka möjligheterna hos sportbåtar, motorbåtar och mindre båtar med mittkonsoler med plug-and-play-funktioner för Simrad Broadband Radar™ och Halo™ Pulse Compression-radarsystem. Bakom en mycket ljusstark widescreendisplay med multi-touch finns en inbyggd GPS-mottagare, trådlös anslutning och NMEA 2000®-anslutning i branschstandard. Anslut till smartphones och surfplattor, styr ljudsystemet ombord, övervaka motordata och välj bland en mängd inbyggd ekolodsteknik för att färdas med tillförsikt och hitta fisk som ett proffs.

Mer detaljer

000-14455-001SP
Ny produkt

50 990 SEK

istället för 58 680 SEK
3-5 dagar levtid

- +

Paketets innehåll

 • 1 x
  25 740 SEK 3-5 dagar levtid
  Den här FMCW-radarn har alla fördelar som finns med Simrad's revolutionerande bredbandsradar 3G™- radar, men fler avancerade funktioner, inklusive strälskärpning för kontroll av ekoseparationen, två räckvidder (NSE och NSO) och bättre ekodetektering.
 • 1 x
  4 110 SEK I lager
  TotalScan™ är en heltäckande givare som matchar beprövat bredbands- och CHIRP-ekolod med StructureScan® HD och DownScan Imaging™-teknik, vilket gör att du kan sikta in dig på fisk och söka efter fiskstim med en och samma givare.
 • 1 x
  28 830 SEK 3-5 dagar levtid
  Simrad GO12 XSE-plotternavigeringsdisplay är ett perfekt sätt att utöka möjligheterna hos sportbåtar, motorbåtar och mindre båtar med mittkonsoler med plug-and-play-funktioner för Simrad Broadband Radar™ och Halo™ Pulse Compression-radarsystem. Bakom en mycket ljusstark widescreendisplay med multi-touch finns en inbyggd GPS-mottagare, trådlös anslutning...
 
Mer information

Viktiga funktioner

 • Lättanvänt flertryckningsgränssnitt
 • Radardisplay för Simrad Broadband 3G™/4G™ och Halo™ Pulse Compression-radar
 • Stöd för det bredaste utbudet av sjökort
 • 12-tums widescreen med ljusstark LED-bakgrundsbelysning
 • Inbyggd Broadband Sounder™, CHIRP-ekolod, StructureScan® HD-bilder eller stöd för ForwardScan™-ekolod (givare krävs)
 • Kompatibel med Simrad WM-3 SiriusXM-satellitvädermodul (endast Nordamerika)

Lättanvänd display med multi-touch 
GO-serien är mycket lättanvänd med intuitiva pekskärmskontroller som smartphone- och surfplatteanvändare genast känner igen. Anpassa startskärmen med de funktioner som du använder mest och visa det du behöver direkt på skärmen med justerbara delade skärmvyer. 

Plotternavigering och waypointhantering 
Simrad GO-serien är displayer med sjökortsplottrar med kompletta funktioner och stöd för ett brett utbud med kartografialternativ, inklusive C-MAP®-, Navionics®-, C-MAP Genesis®- och NV Digital®-sjökort. Märk waypoints med ett lätt tryck och tilldela dem namn så att du enkelt kan känna igen dem under din nästa resa. 

Hitta fisk med CHIRP och StructureScan® HD-sidobilder 
Lägg till en kompatibel givare, så blir din display från GO-serien ett kraftfullt ekolod, komplett med CHIRP-teknik för tydlig fiskdetektering i hela vattenpelaren. Med en HDI- eller TotalScan-givare ger din display också StructureScan HD-sidobilder för en verklighetstrogen vy över fiskstimmen under och runt båten. 

Vidga dina vyer med en Simrad-radarlösning 
Simrad GO12 XSE är en komplett radardisplay med plug-and-play-anslutning till Simrad Broadband 3G™, Broadband 4G™ och Halo™ Pulse Compression-radarsystem. Kryssa tryggt genom trånga hamnar, navigera säkert vid dålig sikt, håll ett öga på avlägsna vädersystem och hitta flockar av ätande fåglar som skvallrar om bra fiskeställen. Automatisk inställning hjälper till att ge en tydlig radarbild i alla förhållanden, medan radarlager kombinerar radardata med navigeringskartor för en lättolkad vy över omgivningarna. 

Enklare navigering med automatisk ruttdragning 
Med automatisk ruttdragning blir det lika enkelt att navigera båten som att köra bil, vilket hjälper dig att planera en rutt och komma igång med mindre fördröjning. Välj bara en destination, så får du förslag på den kortaste och tryggaste vägen på displayen. Den här funktionen är tillgänglig med sjökort för Navionics+ eller Navionics Platinum (automatisk Navionics Dock-to-dock-ruttdragning) och sjökort för C-MAP MAX-N+ (C-MAP Easy Routing). 
* Funktionen för automatisk ruttdragning är endast tillgänglig i Nordamerika. 

Direktsupport för Navionics® SonarChart™ 
Upplev de mest uppdaterade sjökorten ute på vattnet med Navionics SonarChart Live. Den här funktionen är endast tillgänglig med Navionics-sjökort och skapar djupkonturer med hjälp av livesända ekolodsdata från din displays inbyggda ekolod. Resultatet visas på din GO-display och uppdateras i realtid under din båttur. 

Cruiseplottervy 
Simrad GO-serien har utformats för motorbåtar och erbjuder en unik cruiseplottersida som sammanställer viktiga navigeringsdata och sjökort på en lättläst display. 

Kompatibel med Simrad SonicHub®2 
Den valbara SonicHub®2-modulen är en utmärkt följeslagare till din display från GO-serien. Med black-box-ljudsystemet strömmar du musik från Bluetooth®-anslutna surfplattor, smartphones och andra mobila enheter och behöver därför inga separata enheter. 

Inbyggd trådlös anslutning 
Med Simrad GO-serien har du åtkomst till onlinetjänster och hämtar exempelvis enkelt trådlösa kartor och programvaruuppdateringar via vilken trådlös hotspot som helst. På vattnet ansluter du Simrad GO-skärmen till din mobila enhet, så att skärmen på din smartphone speglas eller du får komplett fjärrstyrning på din surfplatta via den kostnadsfria Link-appen. 

* Inbyggd GPS-mottagare fungerar med alla fästesmonterade installationer och med infälld montering på de flesta glasfiberskrov.

Tillbehör

9 andra produkter i samma kategori: