Simrad R2009 + HALO24

Simrad R2009 är en integrerad radarstyrenhet med 9-tumsskärm, inklusive Halo™ Pulse Compression. R2009 är ett idealiskt säkerhets- och navigationstillbehör för offshore-motorbåtar och sportfiskebåtar. Det erbjuder installationsalternativ med fäste eller låg profil och en intuitiv knappsats som ger pålitlig styrning under alla omständigheter.

Mer detaljer

000-15439-001
Ny produkt

54 169 SEK

Tillfälligt slut, leveranstid 5-7 dagar

- +

Paketets innehåll

 • 1 x
  17 179 SEK Tillfälligt slut, leveranstid 5-7 dagar
  Simrad R2009 är en integrerad radarstyrenhet med 9-tumsskärm som är kompatibel med radarlösningar från Simrad, inklusive Halo™ Pulse Compression, Broadband 3G™/4G™ och HD Digital Radar. R2009 är ett idealiskt säkerhets- och navigationstillbehör för offshore-motorbåtar och sportfiskebåtar. Det erbjuder installationsalternativ med fäste eller låg profil och...
 • 1 x
  32 990 SEK I lager
  Med den revolutionerande radarn HALO24 ser du nästan i realtid och den hjälper dig att undvika kollisioner med en unik kapacitet på 60 varv/minut på nära håll. Upptäck blixtsnabbt faror med VelocityTrack™-dopplerteknik och njuta av täckning på kort och lång räckvidd samtidigt (upp till 48 sjömil) från en kompakt 24-tums kupolantenn.
 
Mer information

Dedikerad skärm för radarstyrning

Radarstyrenheten R2009 har ett professionellt gränssnitt som kan ansluta till Simrads radarlösningar Halo™ Pulse Compression. Den här dedikerade radarskärmen är designad för att matcha det moderna utseendet på Simrads skärmar och instrument med glasbryggor och är ett perfekt komplement till de flerfunktionella skärmsystemen NSS evo2 och NSO evo2. Maximera din radars användbarhet genom att lägga till dedikerad styrning och skärm utan att kompromissa med manöverplatsens stilrena utseende.

Radarstyrenhet med 9-tumsskärm

R2009 har en kompakt 9-tumsskärm som är perfekt för mittkonsoler och maximerar skärmstorleken där det finns begränsat monteringsutrymme. Dess vertikala layout möjliggör en radarbild som fyller nästan hela skärmen. Alarm, indikatorer och målspårnings information visas på widescreen-paneler över och under huvuddelen av radarskärmen.

Robust design med flexibla monteringsalternativ

R2009/R3016 är designad för att uppfylla behoven hos offshore-motorbåtar och kommersiella båtar. Den stöder installation med låg profil på en konsol eller instrumentbräda, och på ett fäste med inkluderad balansring. Vattentäta bakre anslutningar gör att R2009 är IPX7-vattentät från alla sidor med alla typer av montering.

Knappsats med menyknappar för direkt åtkomst

R2009 styrs genom en integrerad knappsats och en kontrollratt. Menyknappar med direkt åtkomst bredvid skärmen styr menyalternativen intill dem på skärmen, vilket ger snabb och intuitiv åtkomst till viktiga inställningar och funktioner. Med pålitlig, lång livslängd och tydlig respons vid beröring är de stora knapparna på R2009 lämpliga för användning i hög sjö, hög fart, med blöta händer, eller med handskar på.

Nätverk och expansion

Radarkontrollenheten R2009 går att ansluta till kompatibla radarsystem från Simrad och är lätta att installera och ansluta i nätverk med flera kontrollenheter och radarsystem. R2009 har även dubbla NMEA 0183®-portar och går att ansluta till kompatibla enheter, till exempel riktnings- och hastighetssensorer, AIS och GPS genom NMEA 2000®.

HDMI-utgång för skärmspegling

Anslut till en marin skärm i Simrads MO-serie eller andra kompatibla skärmar genom R3016:s HDMI-utgång för att få en sekundär radarvisning som speglar den inbyggda skärmen. Det går att lägga till en andra, icke-interaktiv skärm på en annan plats, eller kombinera en extra display med den valfria kabelanslutna fjärrkontrollen Simrad O2000 för att skapa en fullt funktionell ""klonstation"" för båtar med två manöverplatser.

Viktiga funktioner

 • Dedikerad radarstyrenhet
 • Inklusive Simrad Halo™ Pulse Compression
 • Automatiskt justeringssystem
 • Teknik mot sjöklutter för bästa möjliga bild under dåliga väderförhållanden
 • MARPA-målspårning
 • 9-tumsskärm
 • Hög ljusstyrka för användning utomhus
 • Knappsats och kontrollratt med åtta menyknappar för direkt åtkomst
 • Installationsalternativ med fäste eller låg profil
 • Anslutning via Ethernet, NMEA0183 och NMEA2000

12 andra produkter i samma kategori: