Garmin GPSMAP 721xs

UTGÅTT - ersatts av GPSmap 722xs

En fantastisk kombination med en 7" WVGA-pekskärm med "multitouch" -funktion, HD-ID™-ekolod, 10 Hz GPS/GLONASS-mottagare, NMEA® 2000- och trådlös uppkoppling. Global baskarta.

Mer detaljer

010-01101-01
Ny produkt

0 SEK

Denna produkt finns inte längre i lager
 
Mer information

Svensksåld Garmin

En fantastisk kombination med en 7" pekskärm

 • 7" WVGA-pekskärm med "multitouch"-funktion
 • HD-ID™-ekolod
 • 10 Hz GPS/GLONASS-mottagare
 • NMEA® 2000- och Wi-Fi-anslutning
 • Kompatibel med BlueChart® g2 Vision och BlueChart® g2-kartor

GPSMAP 721xs

GPSMAP 721xs plotter/ekolod-kombinationen ger tydlig läsbarhet, dag som natt. Oavsett om den monteras plant, försänkt eller med bygelfäste kommer den att vara rodrets blickpunkt. Den har medieintegrering och autopilotskompatibilitet, radarhantering, NMEA 2000 och trådlös anslutning. Den inkluderar vårt igenkännliga och användarvänliga gränssnitt samt en global baskarta.

Supersnabb 10 Hz GPS/GLONASS

Med integreringen av en 10 Hz GPS/GLONASS-mottagaren uppdaterar 721xs position och kurs upp till 10 gånger per sekund. Den visar platser på skärmen kontinuerligt och sammanhängande och är otroligt exakt när den markerar 5 000 waypoint-punkter och vid navigering.

Avancerad ekolodshantering

Inbyggd hantering av ett stort urval Garmin-givare, bland annat 50/200 kHz, 77/200 kHz, ClearVü-ekolod och CHIRP. Dessutom hanterar den även Minn Kota®- och MotorGuide®-trollingmotorgivare.

Tillåt nätverkskombinationer att dela sitt interna ekolod med andra enheter i nätverket. GPSMAP 721xs ger dig även flexibiliteten att välja vilken information som ska överlagras på ekolodsskärmen. Exempelvis tid på dagen eller GPS-hastighet.

Den innehåller också ekolodsinspelningsmöjlighet som koordinerar tidpunkten för ekolodets återkomst med din båts position och sparar digital information som kan spelas upp på en dator med HomePort™-planeringsprogramvara

Lägg till de skarpaste ekolodsbilderna på sjön

Lägg till det valfria GCV™ 10 Black Box-ekolodet och dra nytta av Garmin ClearVü- och SideVü™-ekolod med de skarpaste ekolodsbilderna på sjön.

Fördelar med CHIRP-tekniken

När GPSMAP 721xs används med en kompatibel CHIRP-givare (säljs separat) visar den kristallklara ekolodsbilder som hjälper dig hitta nästa dolda fiskeställe, skeppsvrak eller dykplats. Med Garmins CHIRP-ekolod kan du se objektseparation och upplösning på extraordinära djup och kan ställa in specifika frekvenser för att hitta särskilda sportfiskearter. Bottenkonturer är mer synliga och signalbrus kan undertryckas på större djup för att ge en bättre tolkning av det som finns nedanför, för säkrare navigering och bättre fiske.

Hanterar NMEA 2000

Med den här kombinationen kan du lägga till fler funktioner för båten. Den hanterar NMEA 2000 så att du kan se värdefull information på skärmen om autopiloten, motordata och mycket mer.

Dela kartor i Quickdraw-gruppen

Quickdraw Contours är en kostnadsfri, lättanvänd programfunktion som redan finns installerad i din Garmin-enhet. Med den kan du direkt skapa dina helt egna anpassade HD-fiskekartor med 30 cm-konturer (1 fot). Anpassa dem efter dina behov. Det är dina kartor. Du äger dem. Behåll dina data för dig själv eller dela dem med Quickdraw-gruppen på Garmin Connect . Ingen särskild kartläggningsexpertis krävs. Du behöver bara fiska medan enheten skapar kartor. Du behöver inte vänta eller skicka iväg filerna som andra kartprogramvaror kräver – resultatet visas direkt. Använd den med valfri Garmin Panoptix™, valfri HD-ID™, valfri CHIRP-aktiverad Garmin ClearVü™-givare eller NMEA 2000®-kompatibel djupgivare. Har du mer än en ekolodsenhet installerad ombord? Quickdraw Contours väljer automatiskt den bästa ekolodsenheten och ger dig det allra bästa resultatet.

Hanterar radar

Lägg till ditt val av marinradar, antingen öppen radar eller vår nya xHD-kupolradar som både ger dig enkel användning och avancerade öppen radar-funktioner.

Nätverk

GPSMAP 721xs har utvalda nätverksfunktioner som gör att du kan dela funktioner med andra kompatibla GPSMAP-enheter, som tilläggskartor och användardata som waypoints, rutter och spår. Användardata kan automatiskt synkroniseras med andra plottrar i nätverket.

Lägg till extrafunktioner med BlueChart g2 Vision

Med BlueChart g2 Vision SD™-kortet (tillval) kan du lägga till en helt ny dimension med exceptionella funktioner i din plotter.

 • MarinerEye-vy eller FishEye-vy ger ett 3D-perspektiv av kartinformationen, både över och under vattenytan.
 • Högupplösta satellitbilder och flygfoton hjälper dig att orientera dig i obekanta områden.
 • Den automatiska vägledningstekniken söker igenom alla relevanta sjökort efter en rutt som du faktiskt kan följa – en rutt som undviker hinder, grunt vatten eller andra saker som spärrar vägen.

Särskilda funktioner för segling

Seglingsfunktioner som hanteras inkluderar layline-linjer, förbättrad vindros, kurs- och kurs över grund-linjer samt datafält för faktiskt vind. Mätarskärmarna är utformade för att ge en överblick av information som är viktig att känna till, bland annat faktisk och skenbar vindvinkel, bäring och avdrift, faktisk eller skenbar vindhastighet, horisontella eller vertikala grafer och en inforuta med anpassningsbara datafält.

Kompatibel med gWind-givare

Garmins givare gWind, gWind Wireless och gWind Race har twin-fin-teknik med trebladig propeller. Anslut till NMEA 2000 och kompatibla Garmin-plottrar via GND 10 Black Box-bryggan.

Visa och styr enheten från en smartphone eller surfplatta

Med Garmin Helm™ kan du visa och styra din kompatibla Garmin-plotter från en iPhone® eller iPad® eller telefon, eller telefon eller surfplatta med Android™, samtidigt som du får bättre situationsberedskap. Det är enkelt att växla mellan stående och liggande läge vilket gör att den passar för olika monteringsinställningar. Med iPhone eller iPad kan du till och med spela in en film av plotterskärmen och dela den med familj och vänner. Hämta från App Store™ eller Google Play™ idag.

Ta med din Apple®-enhet ombord med BlueChart® Mobile

Med BlueChart Mobile, en kostnadsfri app hämtad från App Store™, kan du planera marina rutter på din iPad® eller iPhone® och sedan överföra dem trådlöst till båtens kompatibla nätverksanslutna Garmin-plotter¹. Även om du inte har någon Garmin-plotter kan du ändå dra fördel av de fantastiska funktionerna i BlueChart på din Apple-enhet.

Förbättrad automatisk vägledning

Ange bara den plats dit du vill åka och den patenterade tekniken med automatisk vägledning från Garmin söker direkt igenom relevanta sjökort för att skapa en säker virtuell väg på skärmen som hjälper dig att undvika låga broar, grunt vatten och andra utmärkta hinder på rutten.

Och ännu bättre, med den förbättrade version 2.0 har du nu tillgång till ännu fler funktioner och möjligheter. Du kan nu justera den beräknade automatiska vägledningsrutten genom att infoga “via”-punkter på mellanliggande stopp eller landmärken längs din önskade rutt. Du kan enkelt granska farliga ställen längs den beräknade rutten. Och du kan också ställa in din kompatibla Garmin-autopilot att följa den automatiska vägledningsrutten automatiskt. Andra förbättringar i 2.0 ger dig möjlighet att beräkna ankomsttider till vilken punkt som helst längs rutten (bra för att anpassa ankomster efter broöppningar och andra tidskritiska händelser). Du kan nu också spara dina utritade automatiska vägledningsrutter för framtida navigering genom att säkerhetskopiera dem på ett SD™-kort med din BlueChart® g2 Vision®-karta.

Överföringar av GPX-waypoints

Om du har waypoints, leder eller ofta använda rutter sparade på en annan tillverkares GPS-produkt – eller på en handhållen Garmin-enhet – är det nu enklare än någonsin att överföra de objekten till din nya Garmin-plotter via programvaruformateringen GPX som är branschstandard. GPX är ett öppet standardformat för GPS-datautbyte mellan plattformar och program. Med den här lättanvända gränssnittstekniken har Garmin lyft “ingen waypoint lämnas kvar” till en helt ny bekvämlighetsnivå.

Panoptix™ Down Vü

Med en Panoptix Down Vü-givare får du tre fantastiska vyer så att du faktiskt kan se hur fisk och agn simmar omkring under båten i realtid. Du kan dessutom se fisk i vattenpelaren i 3D, från botten till ytan. Du kan ligga stilla och ändå se saker i 3D under båten.

livevu-down.pngrealvu-3d-down.pngrealvu-3d-historical.png
LIVEVÜ NEDÅT

Visar rörliga ekolodsbilder under båten i realtid. Den här skärmen visar ekospårrörelser för agnsläpp i lila färg med historiska ekolodsdata till vänster.

REALVÜ 3D NEDÅT

Skannar av området under båten fram och tillbaka och från sida till sida. Den här skärmen visar ett fiskstim på baksidan av vertikalsidan, på båtens babordsida på 10,7 meters (35 fots) djup.

REALVÜ 3D HISTORIK

Bläddrar igenom data i takt med att båten förflyttar sig och visar historik för hela vattenpelaren – från botten till ytan och all fisk däremellan. Den här skärmen visar hur båten passerar en flodkanal med ett fiskstim på mellan 9,1 och 12,2 meter (30 och 40 fot).

Panoptix Forward

En Panoptix Forward-givare ger två imponerande vyer, även när båten ligger stilla. Den visar botten plus fisk och agn som simmar i vattenpelaren framför båten – i realtid. Du kan till och med se draget när du vevar in det. Du kan också få 3D-vyer av fisk och strukturer framför båten.

livevu-forward.pngrealvu-3d-forward.png
LIVEVÜ FRAMÅT

Uppdateringar tillhandahålls med en enda ping och visar rörliga bilder på vad som finns i vattnet. Den här skärmen visar ett stort mål (en dykare) som närmar sig båten.

REALVÜ 3D FRAMÅT

Skannar av området framför båten digitalt och skapar en framåtblickande 3D-vy över botten, struktur och fisk. Den här skärmen visar fiskmål på 3 meter (10 fot) och ritningsbottendjup på 6,1 meter (20 fot).

Apple, iPhone och iPad är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett tjänstemärke som tillhör Apple Inc. Android och Google Play är varumärken som tillhör Google Inc.

BlueChart g2 Vision Compatible LakeVü HD Ultra NMEA 2000 Compatible XM Satellite Weather


I Förpackningen

 • GPSMAP 721xs
 • Ström-/datakabel
 • Kulfäste och rattar
 • Monteringssats för försänkt montering
 • Skyddshölje
 • Dokumentation
 
Täckningsområden sjökort

Small

Pris per område:

Bluechart G2 Vision: 1790:- (Ord. 1990:-)

 

Regular

Pris per område:

Bluechart G2: 1499:-

Bluechart G2 Vision: 2590:- (Ord. 2850:-)

Large

Pris per område:

Bluechart G2 Vision: 3999:-

 
Specifikationer

Fysisk aktivitet och prestation

Fysiska mått22,9 x 14,2 x 6,1 cm (9,0" x 5,6" x 2,4")
Skärmstorlek, B x H15,2 x 9,1 cm, 17,8 cm diagonalt (6,0" x 3,6", 7,0" diagonalt)
Skärmupplösning, B x H800 x 480 bildpunkter
Skärmtypmultipekskärm med WVGA-display
Vikt1,0 kg (2,3 lb)
AntennInternt med extern anslutning
NMEA 2000® compatible
NMEA 0183-kompatibel
Kompatibel med XM WX väder och radio för USA och Kanada
Strömförbrukning

Max power usage at 10 Vdc: 27 W

Typical current draw at 12 Vdc: 1.3 A

Max current draw at 12 Vdc: 2.3 A

MonteringsalternativBail, flat or flush
Garmin Marine Network™-portar

2

Kartor och minne

Förladdade kartorNone
Accepterar datakort2 microSD™ cards
Waypoints5,000
Rutter100
Spårlogg50 000 punkter; 50 sparade spår

Rekommenderade plottrar

Kompatibel med Garmins radarenhetJa                             
Kompatibel med Garmins ekolodJa
Stöder AIS (spårar objektfartygens position)Ja
Stöder DSC (visar positionsdata från VHF-radio med DSC-funktion)Ja
TidvattentabellerJa
Garmin Meteor™ Audio System compatibleJa
Supports FUSION-Link™ compatible radiosJa
GCV™ Black Box sonar supportJa
BlueChart® Mobile (planning) compatibleJa
Garmin Helm™ compatibleJa

Rekommenderade ekolod och specifikationer

Funktion för ekolod med två frekvenserJa
Funktion för ekolod med två strålarJa
Frekvenser som kan användas25-210 kHz (beroende på omvandlaren)
Överföringseffekt1 kW (600W CHIRP)
CHIRP sonar technologyYes (Built-in)
ClearVüYes with CHIRP (built-in)
SideVüYes (with GCV™ black box, sold separately)
Maximalt djup2 000 fot saltvatten (djupkapaciteten beror på vattnets bottentyp och andra vattenförhållanden)
Bottenlås (visar retur från botten och uppåt)Ja
Logg och diagram över vattentemperaturJa
Sonar recordingJa
Sonar history rewindJa

Anslutningar

NMEA 0183 input ports2
NMEA 0183 output ports2
Video input ports1 BNC
Video output portsNone
Wireless connectivityJa

Extra

Extra                   

Trådlös uppkoppling: ja

HD-ID-spårningsteknik: ja

Ekolodsinspelning: ja

1 videoingång för inbyggd kamera: ja

Ansluter till ett kompatibelt Fusion-mediesystem: Nej

trådlös Bluetooth®-teknik: ja

Tillbehör

7 andra produkter i samma kategori: