Garmin GPSMAP® 7412xsv J1939

Plotter/ekolod-kombination med 12-tums pekskärm med multitouch

Plottern GPSMAP 7412 är utformad för navigatörer, seglare och kappseglare som kräver hög prestanda, användarvänlighet och funktionalitet. Den har en 12-tums multipekskärm och en 10 Hz inbyggd GPS som uppdaterar positionen och kursen 10 gånger per sekund. Den har full nätverkskapacitet, inklusive Garmins nätverk och NMEA 2000, och har funktioner som inbyggd Wi-Fi®-anslutning.

Mer detaljer

Ny produkt

34 799 SEK

3-5 dagar levdatum

- +

 
Mer information

Plotter/ekolod-kombination med 12-tums pekskärm med multitouch

 • 12-tums pekskärm med multitouch (1 280 x 800 WXGA)
 • Inbyggt dubbelt CHIRP-ekolod samt CHIRP DownVü- och CHIRP SideVü-ekolod som visar de skarpaste bilderna (givare säljs separat)
 • Inbyggd 10 Hz GPS/GLONASS-antenn med hög känslighet
 • Full nätverkskapacitet för Garmins marina nätverk och NMEA 2000®, fungerar även med NMEA 0183
 • Kompatibel med GSD™ 26, ekolodsmodul för professionellt bruk

Plottern GPSMAP 7412xsv är utformad för navigatörer, seglare och kappseglare som kräver hög prestanda, användarvänlighet och funktionalitet. Den har en 12-tums pekskärm med multitouch och en 10 Hz intern GPS som uppdaterar positionen och kursen 10 gånger per sekund. Den har full nätverkskapacitet, inklusive Garmins nätverk och NMEA 2000, och har funktioner som inbyggd Wi-Fi®-anslutning.

Lägg till extrafunktioner med BlueChart g2 Vision

Med den valfria BlueChart g2 Vision kan du lägga till en helt ny dimension med exceptionella funktioner i din plotter.

 • MarinerEye-vy eller FishEye-vy ger dig 3D-perspektiv, både ovanför och under vattenlinjen.
 • Högupplösta satellitbilder och flygfoton hjälper dig att orientera i obekanta områden.
 • Den automatiska vägledningstekniken söker igenom alla relevanta sjökort efter en rutt som du kan följa – en rutt som undviker hinder, grunt vatten och annat.

Garmins marina nätverk och stöd för NMEA 2000

Tack vare full nätverkskapacitet kan du lägga till fler funktioner för båten. GPSMAP 7412xsv har stöd för radar, autopilot, instrument, flera skärmar, FUSION-Link, sensorer, fjärrekolodsmoduler, digital switching, värmekameror, GRID ratt-, joystick- och knappsatsreglage med mera. Med GPSMAP 7412xsv kan du dela funktioner med andra kompatibla GPSMAP-enheter, till exempel radar, GSD 24-GSD 26-ekolodsmoduler, tilläggskartor och användardata, bland annat waypoints, rutter och spår. Användardata som anges i en plotter kan automatiskt synkroniseras med andra plottrar i ett nätverk.

Särskilda seglingsfunktioner

Seglingsfunktioner som hanteras inkluderar laylines, förbättrad vindros, kurs- och kurs över grund-linjer samt datafält för faktiskt vind. Datafälten är utformade för att ge en överblick av information som är viktig att känna till, bland annat faktisk och skenbar vindvinkel, bäring och avdrift, faktisk och skenbar vindhastighet, horisontella och vertikala grafer samt en inforuta med anpassningsbara datafält.

Kurs och position uppdateras 10 gånger per sekund

Snabb, följsam 10 Hz GPS/GLONASS uppdaterar din position och kurs 10 gånger per sekund för att göra rörelsen på skärmen mer sammanhängande. Det går snabbt och enkelt att spara upp till 5 000 waypoints och att hitta tillbaka till dem.

Kompatibel med gWind™-givare

Garmins givare gWind, gWind Wireless och gWind Race har twin-fin-teknik med trebladig propeller. Anslut till NMEA 2000 och kompatibla Garmin-plottrar via GND™ 10 Black Box-bryggan.

Underhållning med FUSION-Link

Styr alla kompatibla FUSION-Link-aktiverade ljudsystem direkt via den kompatibla plotterns skärm.

Inbyggt Wi-Fi/ANT+®

Inbyggt Wi-Fi/ANT+ för användning med Garmin Helm™ och BlueChart Mobile.

Visa och styr enheten med en smartphone eller surfplatta

Med Garmin Helm kan du visa och styra din kompatibla Garmin-plotter med en kompatibel smartphone eller surfplatta samtidigt som den ger ökad situationsberedskap för seglaren. Det är enkelt att växla mellan stående och liggande läge vilket gör att den passar för olika monteringsinställningar. När du använder en iPhone® eller iPad® kan du till och med spela in en film av plotterskärmen och dela den med familj och vänner. Hämta från App Store™ eller Google Play™.

Ta med din Apple®-enhet ombord med BlueChart Mobile

Med BlueChart Mobile, en kostnadsfri app hämtad från App Store, kan du planera marina rutter på din iPad eller iPhone och sedan överföra dem trådlöst till båtens kompatibla nätverksanslutna Garmin-plotter. Även om du inte har någon Garmin-plotter kan du ändå dra fördel av de fantastiska funktionerna i BlueChart på din Apple-enhet.

iPhone och iPad är varumärken som tillhör Apple Inc. App Store är ett tjänstemärke som tillhör Apple Inc. Android och Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Wi-Fi är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance.

 New Charts Guarantee BlueChart G2 BlueChart G2 Vision LakeVü HD Ultra

 

I förpackningen

 • GPSMAP 7412xsv med global baskarta
 • Ström-/datakabel
 • NMEA 2000®-droppkabel
 • T-kontakt
 • Kulfäste med rattar
 • Sats för nedsänkt montering
 • Skyddshölje
 • Genomföring
 • Produktdokumentation

 
Täckningsområden Sjökort

Small

Pris per område:

Bluechart G2 Vision: 1790:- (Ord. 1990:-)

 

Regular

Pris per område:

Bluechart G2: 1499:-

Bluechart G2 Vision: 2590:- (Ord. 2850:-)

Large

Pris per område:

Bluechart G2 Vision: 3999:-

18 andra produkter i samma kategori: