TimeZero Professional v3.1

TimeZero Professional v3.1

TZ Professional V3.1 är den senaste versionen av ett av världens mest omtyckta navigationsprogram som är speciellt utformat för att bemöta yrkesnavigatörens krav på en professionell ECS plotter. Närmre 25,000 fartyg navigerar i dag med hjälp av TimeZero. Denna nya version erbjuder ett brett utbud av nya funktioner speciellt framtagna för professionella fiskare och navigatörer. 

Nya anpassningsmöjligheter av "Workspace" 

Nu kan operatören skapa sin helt egen anpassade "Workspace" och splitta skärmen i tre eller fyra delar. Detta öppnar upp för en helt individuell användarupplevelse, anpassad efter varje operatörs unika krav och behov. 

Scrollbar 3D kub 

En annan ny funktion in v3.1 är den "scrollbara 3D kuben". Det innebär att samtidigt som du scrollar över sjökortet så scrollas samma yta i 3D kuben. Utmärkt för att studera tidigare skannad bottenbild. Aktiveras genom klick på "kedjesymbolen" nere i högra hörnet på 3D kuben, se bild. 

Förfinad PBG med nytt profilfönster 

Den senaste versionen av PBG modulen gör att du kan skapa diagram över havsbotten ännu tydligare och mer realistiskt. 2D- och 3D-vyn har dessutom egendefinierbara färgskalor som gör det möjligt för en snabb och exakt studie. Den nya 3D-vyn kommer att göra visualiseringen av data ännu mer enkel och intuitiv.

Fönstret kan direkt presentera en djupprofil mellan två punkter. I denna 2D-vy kan man identifiera djupvariationerna med oöverträffad precision (sten, vrak etc.). Markera en sträcka med hjälp av passaren eller välj en rutt och du kan i bildens nederkant få en djupgraf presenterad för den utmärkta sträckan.
 

Övriga nya funktioner 

Version 3.1 erbjuder följande:
• Nya avancerade funktioner med Furunos radar
(DRS4D-NXT, DRS-6 X CLASS ,FAR15XXetc.)
• Synkronisering av Rutter och Waypoint mellan TIMEZERO och NavNet TZT / TZT2
• Synkronisering av Rutter och Waypoints mellan två PCs med TIMEZERO
• Optimerade arbetsytor såsom 3D-kub och optimerad NavData
• TurboWin (Sodena) Import:
TimZero V3.1 kan importera data (Märken, områden, rutter, spår) även PBG data
• Ytterligare 15 nya funktioner...
 

Dags att uppdatera? 

Har du idag ett MaxSea TZ ECS eller PLOT i version 1 eller 2, erbjuds du att uppdatera till nya Professional v3 till en kostnad av endast 7.700:- exkl moms. Eventuella extra moduler överförs dessutom utan kostnad. Ni som redan har 3.0 kan nu kostnadsfritt uppdatera till 3.1 

Vectorkort från C-map 

Nu finns nya sjökort för 2017 glöm inte att uppdatera inför säsongen. 

Låter det intressant? 

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om det professionella TimeZero programmet och hur du kan dra nytta av det i din yrkesutövning. 

Kontakta oss! 

Ring eller maila mig för mer information:
Ludvig Dannberg
tel: 08-32 47 15
mail: ludvig@ctvservice.se
Postades 2017-04-05 Navigation 0

Skriv en kommentarLämna ett svar

Blogg kategorier

Senaste kommentarerna

Arkiv