Simrad 

 • 0 SEK Utgått
  Utgått
  Kommunicera klart och tydligt med den här tillförlitliga och mångsidiga klass D DSC-godkända marina VHF-radion. Fullmatad med funktioner och passar för många olika typer av båtar, från små RIB-båtar till stora motorbåtar.
  se
 • 4 790 SEK 3-5 dagar levtid
  Se, hör och låt andra höra dig med den fast monterade VHF/AIS-radion RS35. Med den här förstklassiga VHF- och AIS-mottagarlösningen kan du kommunicera klart och tydligt med andra både på fartyget och bortom det.
 • 9 900 SEK Tillfälligt slut, leveranstid 3-5 dagar
  Håll kontakten i alla väder med Simrad RS90 VHF. En radio med mängder av inbyggda funktioner. AIS-mottagare, horn, mistlur, internkommunikation och NMEA-nätverk som standard. Vet du inte vem som anropar dig? En 30-sekunders in- och uppspelningsfunktion ser till att du aldrig missar något viktigt och stöd för upp till 6 handenheter låter dig hålla...
 • 3 190 SEK 3-5 dagar levtid
  Kommunicera klart och tydligt med den här tillförlitliga klass D DSC-godkända marina VHF-radion. Den mångsidiga RS20 är perfekt för en mängd olika båtar, från små RIB-båtar till större fritidsbåtar. Den har dessutom utformats för att passa till den diskreta stilen hos Simrads moderna skärmar och tillbehör med glasbrygga.
 • 2 790 SEK 2 990 SEK 3-5 dagar levtid
  Simrad HH36 är fylld med senaste teknik och har inbyggd GPS, klart och tydligt ljud, navigations- och säkerhetsfunktioner som lämnar andra VHF:er i skuggan. HH36 flyter i saltvatten tack vare sin låga vikt från Li-Ion batteriet och den är JIS-7 klassad 700mW högtalare ger klart ljud vid mycket omgivningsoväsen Inbyggd GPS ger dig realtidsinformation och...