Raymarine 

 • 3 590 SEK 3-5 dagars levtid
  Ray50 VHF är ett kraftfullt kommunikationssystem förpackat i ett fodral som är tillräckligt litet för att kunna monteras i stort sett var som helst. Med en effekt på 25 watt, Klass D digital selektiv uppringning, och enkel integrering med annan elektronik ombord, är Ray50 den perfekta lösningen när utrymmet är något man måste ta hänsyn till.
 • 3 990 SEK Tillfälligt slut, leveranstid 3-5 dagar
  Ray52 VHF är ett kraftfullt kommunikationssystem förpackat i ett fodral som är tillräckligt litet för att kunna monteras i stort sett var som helst. Med en effekt på 25 watt, Klass D digital selektiv uppringning, och enkel integrering med annan elektronik ombord, är Ray52 den perfekta lösningen när utrymmet är något man måste ta hänsyn till.
 • 4 490 SEK I lager
  Ray60 är en är en fullvuxen VHF-radio som försetts med de viktigaste kommunikationsfunktionerna för att uppfylla båtfolkets behov. Lägg till handenheten (tillval) så kan du använda din Ray60 från 2 platser ombord. Handenheten kan också användas för internkommunikation från station till station.
 • 7 990 SEK 3-5 dagar levtid
  Inbyggd GPS antenn och AIS mottagare... multifunktionellt radiosystem: VHF, AIS, megafon, intercom Den nya Ray 70 från Raymarine är den ultimata allt-i-ett-kommunikationslösningen för skeppare som vill ha det bästa. Den multifunktionella Ray70 VHF har som standard alla VHF-funktioner, AIS-mottagare, megafon, och har dessutom dual-stationkontroll och...
 • 9 690 SEK 3-5 dagar levtid
  Raymarines fast monterade Ray90 Modular VHF-radio tar multi-stationskommunikation och trafikhantering till en helt ny nivå när det gäller styrka, prestanda och flexibilitet. Ray90, med black-boxutförande, har en sändare/mottagare som man slipper se samtidigt som det ergonomiska RayMic-handsettet och fjärrhögtalaren ger full kontroll över radion med...
 • 11 790 SEK 3-5 dagar levtid
  Ray91 Modular VHF-radio tar dual-stationkommunikation och trafikhantering till en helt ny nivå när det gäller styrka, prestanda och flexibilitet. Ray91, med black-boxutförande, har en sändare/mottagare som man slipper se samtidigt som det ergonomiska RayMic-handsettet och fjärrhögtalaren ger full kontroll över radion med kristallklart ljud.