Lista produkter efter tillverkare: True Heading

True Heading har många års erfarenhet inom AIS och telematiktjänster. Vårt omfattande nätverk av AIS resurser ger ett litet företag bredden av ett stort. Vi har kapacitet för att uppnå komplicerade mål på ett flexibelt och kundanpassat sätt samtidigt som vi erbjuder låga kostnader och snabba resultat inom AIS området.

True Heading har många års erfarenhet inom AIS och telematiktjänster. Vårt omfattande nätverk av AIS resurser ger ett litet företag bredden av ett stort. Vi har kapacitet för att uppnå komplicerade mål på ett flexibelt och kundanpassat sätt samtidigt som vi erbjuder låga kostnader och snabba resultat inom AIS området. Vi erbjuder totallösningar för AIS till våra partner och kunder på hela utbudet av våra tjänster som är av högsta kvalitet. Sedan 2011 har vi även ett dotterbolag i Holland och 2011 startades även Seapilot AB som blivit en av sveriges mest uppskattade navigationsprogram men som innehåller så mycket mer inom ramen för det vi kallar Social Boating där AIS är en viktig del.


 


Vi på True Heading är stolta över att vi kände till AIS innan det ens var uppfunnet. Ledningen på True Heading har över 40 års erfarenhet av navigering. Erfarenheterna sträcker sig från professionell navigering och sjömätning inom sjöfartsverket och marinen till radio och produktdesign i multinationella företag – även specialisering inom AIS när det först utvecklades i Sverige. Vi är passionerade fritidsbåtsägare och kappseglare som älskar AIS och det vi gör. Vi ser alltid till att våra AIS produkter utvecklas till en standard som vi själva skulle lita på när det verkligen gäller.


 

Mer