Simrad R3016 + HALO™-4

Simrad R3016 är en integrerad radarstyrenhet med som har 16-tums widescreen-skärm, inklusive Halo™ Pulse Compression. R3016 är ett idealiskt säkerhets- och navigationstillbehör för offshore-motorbåtar och sportfiskebåtar. Det erbjuder installationsalternativ med fäste eller låg profil och en intuitiv knappsats som ger pålitlig styrning under alla omständigheter.

Mer detaljer

000-12199-001
Ny produkt

85 929 SEK

istället för 113 209 SEK
Tillfälligt slut, leveranstid 5-7 dagar

- +

Paketets innehåll

 • 1 x
  73 120 SEK Tillfälligt slut, leveranstid 3-5 dagar
  Simrads Halo™-radar utnyttjar de bästa egenskaperna från bredbandsradar med traditionell pulskompression och FMCW-teknik och ger en oöverträffad kombination med lång och kort detekteringsräckvidd, hög ekoupplösning och minimalt med störekon. Halo-systemet använder transistorteknik, som ger minimal uppvärmningstid och maximal tillförlitlighet ute till...
 • 1 x
  40 089 SEK I lager
  Simrad R3016 är en integrerad radarstyrenhet med som har 16-tums widescreen-skärm och är kompatibel med radarlösningar från Simrad, inklusive Halo™ Pulse Compression, Broadband 3G™/4G™ och HD Digital Radar. R3016 är ett idealiskt säkerhets- och navigationstillbehör för offshore-motorbåtar och sportfiskebåtar. Det erbjuder installationsalternativ med fäste...
 
Mer information

Dedikerad skärm för radarstyrning

Radarstyrenheten R3016 har ett professionellt gränssnitt som kan ansluta till Simrads radarlösningar Halo™ Pulse Compression,. Den här dedikerade radarskärmen är designad för att matcha det moderna utseendet på Simrads skärmar och instrument med glasbryggor och är ett perfekt komplement till de flerfunktionella skärmsystemen NSS evo2 och NSO evo2. Maximera din radars användbarhet genom att lägga till dedikerad styrning och skärm utan att kompromissa med manöverplatsens stilrena utseende.

Radarstyrenhet med 16-tums widescreen-skärm

R3016 har en 16-tums widescreen-skärm i HD som ger en stor och detaljerad radarbild som är perfekt för att navigera i täta hamnar och farleder, söka efter fåglar för att hitta en fiskeplats, eller se hur avlägsna vädersystem utvecklas. Widescreen-formatet ger gott om utrymme för larm, indikatorer och målspårningsinformation och gör det lätt att använda skärmens menyer utan att dölja radarbilden.

Robust design med flexibla monteringsalternativ

R3016 är designad för att uppfylla behoven hos offshore-motorbåtar och kommersiella båtar. Den stöder installation med låg profil på en konsol eller instrumentbräda, eller på ett fäste med inkluderad balansring. Vattentäta bakre anslutningar gör att R3016 är IPX6-vattentät från alla sidor med alla typer av montering.

Knappsats med menyknappar för direkt åtkomst

R3016 styrs genom en integrerad knappsats och en kontrollratt. Menyknappar med direkt åtkomst bredvid skärmen styr menyalternativen intill dem på skärmen, vilket ger snabb och intuitiv åtkomst till viktiga inställningar och funktioner. Med pålitlig, lång livslängd och tydlig respons vid beröring är de stora knapparna på R3016 lämpliga för användning i hög sjö, hög fart, med blöta händer, eller med handskar på.

Nätverk och expansion

Radarkontrollenheten R3016 går att ansluta till kompatibla radarsystem från Simrad och är lätta att installera och ansluta i nätverk med flera kontrollenheter och radarsystem. R3016 har även fyra NMEA 0183®-portar och går att ansluta till kompatibla enheter, till exempel riktnings- och hastighetssensorer, AIS och GPS genom NMEA 2000®.

HDMI-utgång för skärmspegling

Anslut till en marin skärm i Simrads MO-serie eller andra kompatibla skärmar genom R3016:s HDMI-utgång för att få en sekundär radarvisning som speglar den inbyggda skärmen. Det går att lägga till en andra, icke-interaktiv skärm på en annan plats, eller kombinera en extra display med den valfria kabelanslutna fjärrkontrollen Simrad O2000 för att skapa en fullt funktionell ""klonstation"" för båtar med två manöverplatser.

Viktiga funktioner

 • Dedikerad radarstyrenhet
 • Inklusive Simrad Halo™ Pulse Compression
 • Automatiskt justeringssystem
 • Teknik mot sjöklutter för bästa möjliga bild under dåliga väderförhållanden
 • MARPA-målspårning
 • 16-tums widescreenskärm i HD
 • Hög ljusstyrka för användning utomhus
 • Knappsats och kontrollratt med åtta menyknappar för direkt åtkomst
 • Installationsalternativ med fäste eller låg profil
 • Anslutning via Ethernet, NMEA0183 och NMEA2000